Veranda

Veranda's of terrasoverkappingen

Als je van de frisse lucht en de geur van de grill naast de deur houdt, dan raden wij u aan om de prijs van onze open veranda´s te bekijken. Voor mensen die zowel in de zomer als in de winter in hun veranda graag verblijven, hebben wij de gesloten veranda’s die zowel tegen de hitte zonnestralen als koele wind beschermen.

Een veranda is een kleine ruimte die kan gebruikt worden als eetruimte, speelruimte voor kinderen, een ruimte voor onze dieren en ideale plek voor relax en uitrusting. We kunnen een veranda ook als terrasoverkapping of de ideale plaats voor ontvangst van gasten gebruiken.

Door de uitzonderlijke design van veranda´s, passen ze ideaal aan elke type bebouwing, je kan keuze maken tussen verschillende kleuren, materialen en projecten. Ons veranda´s zijn gemaakt uit hoog kwaliteit materialen: pvc, aluminium of hout.

Wat zijn onze troeven?
De beste kwaliteit van materialen, alle materialen die we gebruiken zijn zorgvuldig geselecteerd. Duurzaamheid – onze veranda zijn een oplossing voor vele jaren, ja kan zeker zijn dat je onze veranda voor lange jaren kan gebruiken en in 100% tevredenheid. Gespecialiseerde vakmensen, snelle implementatie en vriendelijke service is een van de vele dingen die in onze standaard zitten. En zeker niet onze scherpe prijzen vergeten!