Garagepoorten


Garagepoorten

In ons ruime assortiment vindt u zonder probleem de geschikte garagepoort voor uw woning. Wanneer u bij ons poort koopt, koopt u een mooie sectionale garagepoort of een industriële poort aan een scherpe prijs. Jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis stellen ons in staat u steeds de geschikte garagepoort voor te stellen. Welk type poort u kiest of in welke stijl uw woning gebouwd is doen er niet toe.

Kantelpoort

Een kantelpoort is een iets traditionelere garagepoort. Kantelpoorten zijn verkrijgbaar in allerlei materialen en afwerkingsgraden, zodat u steeds de geschikte poort voor u woning kan kiezen. In ons ruime assortiment vindt u enkele, dubbele of kantelpoorten in rij voor aaneengeschakelde garages.
Wilt u uw kantelpoort automatiseren? Ook dat is geen probleem! Onze ervaren vakmensen voorzien de automatisatie van eender welke kantelpoort.Sectionale garagepoort

Een sectionale garagepoort is de ideale oplossing voor iedereen die plaats wilt besparen. U hoeft niet langer rekening te houden met de bewegende elementen in uw poort, maar kan uw volledige oppervlakte benutten. Een sectionale garagepoort brengt echter nog heel wat andere voordelen met zich mee:

De poort is gesloten rondom de volledige omtrek
Een sectionale poort opent en sluit quasi geruisloos
Onze sectionale garagepoorten zijn uitgerust met een gepatenteerd systeem dat u tegen inbraak beschermt